Scheiden mediator

Wilt u scheiden met behulp van een mediator? Een mediator helpt u tijdens de scheiding met het maken van afspraken. Het is niet altijd eenvoudig om afspraken te maken met uw (ex)-partner omdat de emoties hoog op kunnen lopen. Ik ben Esther Dekker, mediator en help u graag wanneer u gaat scheiden of uit elkaar gaat.

Wat is een mediator?

Een mediator helpt u tijdens uw scheiding door als onafhankelijke derde partij tussen u en uw (ex)-partner te bemiddelen. Het verschil tussen scheiden met een mediator en scheiden met een advocaat is dat u zelf inbreng heeft in de afspraken die gemaakt worden. Wanneer u gaat scheiden met hulp van een advocaat kunnen er dingen opgelegd worden waar u zich niet goed bij voelt. Het voornaamste doel van mediation is om zonder veel strijd en toekomstgericht afspraken te maken waarbij rekening wordt gehouden met de achterliggende belangen van beide partijen. Alle onderwerpen zullen tijdens de mediation aan bod komen van het huis tot aan de kinderen en de verdeling van het pensioen. De afspraken die we maken zullen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. De afspraken omtrent de kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Aanpak

Om erachter te komen of scheiden met een mediatior iets voor u is, kunt u gratis en vrijblijvend een intakegesprek inplannen bij mij. U kunt na het intakegesprek beslissen of u verder wilt gaan met het mediation proces. Na het tekenen van de mediation overeenkomst kunnen we gelijk aan de slag met de mediation. Indien van toepassing vraag ik voor u subsidie aan. Kijk hier of u recht heeft op subsidie.

Contact

Wilt u scheiden met hulp van een mediator of wilt u meer informatie? Schakel mij dan in en neem contact met mij op. Ik begeleid u graag met het maken van goede afspraken op financieel gebied en met betrekking tot het ouderschapsplan. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com