Scheiden Purmerend

Als u gaat scheiden of uit elkaar gaat heeft u veel te regelen. Een scheiding heeft niet alleen veel emotionele gevolgen maar ook financiële consequenties. Echter, afspraken maken is niet altijd gemakkelijk als er wantrouwen is, als de communicatie verstoord is of als u ruzie heeft. Een echtscheidingsbemiddeling (mediation) is een bemiddeling bij het regelen van uw scheiding. Woont u in Purmerend en gaat u scheiden? Ik ben Esther Dekker en help u graag verder.

Aanpak scheiden Purmerend

Samen gaan we, toekomstgericht, op zoek naar afspraken waar u zich beiden in kunt vinden. Ik streef ernaar om de emoties de ruimte te geven en om tot praktische afspraken te komen onder begeleiding van zowel een persoonlijke als zakelijke aanpak. Alle afspraken worden netjes vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Als u kinderen heeft, leggen we de afspraken voor wat betreft de opvoeding, zorg, onderwijs etc. vast in het ouderschapsplan.

Traject scheiden Purmerend

Na het intakegesprek en het tekenen van de mediation overeenkomst, kunnen we meteen aan de slag als u dat wilt. Indien van toepassing vraag ik subsidie aan. Samen vullen we de formulieren in. Vervolgens starten we, als er minderjarige kinderen zijn, met het ouderschapsplan. Daarna komt de financiële verdeling aan bod waarbij eventuele huwelijkse- of partnerschapsvoorwaarden het uitgangspunt zijn. Alimentatie, pensioenverdeling, het gemeenschappelijke koophuis; alles komt aan de orde zodat jullie duidelijkheid krijgen over de nieuwe situatie en de nieuwe mogelijkheden.

Contact

Gaat u scheiden en woont u in Purmerend? Schakel mij dan in en neem contact met mij op. Ik heb ervaring als mediator met scheidingen en help u graag om tot een goede overeenkomst te komen. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com