Scheidingsexpert

Wanneer u gaat scheiden komt er veel op u af. Een scheiding brengt vaak veel emoties met zich mee en ondanks dat uw hoofd er vast niet naar staat zullen er diverse afspraken gemaakt moeten worden. Het kan echter lastig zijn om met uw ex-partner in gesprek te gaan. Ik, scheidingsexpert Esther Dekker, help u graag verder. 

Wilt u weten of mediation kan helpen bij uw scheiding? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. 

Wat doet een scheidingsexpert?

Als scheidingsexpert help ik u om vorm te geven aan uw scheiding. Het doel van de mediation is dat u samen met uw ex-partner in gesprek gaat over de afspraken die gemaakt moeten worden. Mijn taak hierin is ervoor te zorgen dat het gesprek in goede banen wordt geleid. Bij de bemiddeling wordt er rekening gehouden met de belangen van beide partijen en is er ruimte voor emoties. Uiteindelijk zal er evenwicht gevonden moeten worden tussen persoonlijke wensen en juridische mogelijkheden. Het voordeel van de begeleiding van een scheidingsexpert, is dat u zelf invulling kan geven aan de overeenkomst die gemaakt moet worden. Hierbij streef ik naar oplossingen waar zowel u als uw ex-partner achter kunnen staan. 

Traject

Na het intakegesprek kunt u beslissen of u de hulp van een scheidingsexpert wilt. Wanneer dit het geval is dient u de mediation overeenkomst te tekenen, waarna we als u wilt direct aan de slag kunnen. Tijdens de mediation worden alle relevante onderwerpen behandeld, zoals de financiële verdeling, alimentatie en de pensioenverdeling. De afspraken die worden gemaakt komen in de echtscheidingsconvenant te staan. Als er afspraken over kinderen gemaakt worden, worden deze vastgelegd in het ouderschapsplan. Op deze manier krijgt u beiden duidelijkheid over de nieuwe situatie en de mogelijkheden. 

Contact

Bent u op zoek naar een scheidingsexpert? Neem dan contact met mij op. Ik begeleid u graag bij het vinden van een goede uitkomst. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com