Zakelijke mediation

Is er bij u sprake van een conflict die is ontstaan in het bedrijfsleven? Botst u met uw werkgever of heerst er onenigheid tussen u en een werknemer? Zakelijke mediation is een vorm van conflictbemiddeling om dit soort geschillen effectief op te lossen. Onder begeleiding van een mediator gaan betrokken partijen met elkaar in gesprek om uiteindelijk tot een passende oplossing te komen. Esther Dekker, gespecialiseerd in het bemiddelen van conflicten op de werkvloer, helpt u graag verder.

Wat doet de mediator tijdens zakelijke mediation?

Een mediator, ook wel bemiddelaar genoemd, is een derde partij die het conflict tussen u en de andere partij probeert op te lossen. Zo zorgt de bemiddelaar ervoor dat beide partijen met elkaar in gesprek gaan en dat ieders verhaal gehoord wordt. Op deze manier worden de belangen van iedereen in kaart gebracht, om vervolgens op zoek te gaan naar een oplossing waar iedereen achter kan staan. Een mediator kan dus uitkomst bieden voor uw conflict.

Plan van aanpak bij zakelijke mediation

Kiest u voor zakelijke mediation bij Esther Dekker, dan is het streven om het traject niet langer te laten duren dan maximaal zes weken. Na het traject is het de bedoeling dat de situatie tussen u en de andere partij is hersteld. Is dit niet mogelijk, dan wordt er samen op zoek gegaan naar een andere oplossing.

Mogelijke uitkomsten

Na de sessies met een mediator voor zakelijke mediation, resulteert dit vaak in één van de drie volgende oplossingen:

  • Onder bepaalde voorwaarden keert u terug naar u huidige werkplek
  • U keert terug bij uw huidige werkgever, maar ondergebracht onder een andere afdeling
  • Aan de hand van een vaststellingsovereenkomst zoekt u een andere baan

Contact

Bent u verwikkeld geraakt in een conflict op de werkvloer en komt u er zelf niet meer uit? Mediator Esther Dekker kan u verder helpen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com